Στην Happy Goats σας προσφέρουμε: 

  • στις απλές συνδρομέςαπεριόριστη πρόσβαση στην web εφαρμογή Happy Goats, χωρίς εκπαίδευση ή υποστήριξη.
  • στις συνδρομές επιπέδου Pro: απεριόριστη πρόσβαση στην web εφαρμογή Happy Goats και, επιπλέον, αναλυτική αρχική εκπαίδευση μέσω τηλεδιασκέψεων στην ορθή χρήση της εφαρμογής, και δυο αξιολογήσεις της εκτροφής σας, μία στην αρχή και μία στο τέλος της διαχειριστικής περιόδου.
  • στους κατόχους των Training Packs: επαγγελματική εκπαίδευση & κατάρτιση για (α) την ορθή διαδικασία αρμέγματος και σημείων ελέγχου αρμεκτηρίου, (β) πρακτικές γενετικής βελτίωσης και (γ) πρακτικές υγείας και ευζωίας ζώων για κάθε εκτροφή. Κάθε ένα training pack αντιστοιχεί σε μία εκτροφή.


Πέρα από τις υπηρεσίες εκπαίδευσης που αναφέρονται παραπάνω, παρέχεται αποκλειστικά και μόνο τεχνική υποστήριξη για τυχόν δυσλειτουργίες, bugs και τεχνικά ζητήματα που πιθανόν να αντιμετωπίσετε κατά την χρήση της εφαρμογής, με την δημιουργία ψηφιακών tickets στην πύλη υποστήριξης της εφαρμογής


Αν χρειάζεστε προσωποποιημένη υποστήριξη για την διαχείριση της εκτροφής σας με ή χωρίς την χρήση του Happy Goats, μπορείτε να έλθετε σε επαφή μαζί μας για να συζητήσουμε κάποιο εξατομικευμένο πακέτο συμβουλευτικής για εσάς, σε συνεργασία με το Εργαστηρίο Ζωοτεχνίας του Τμήματος Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Α.Π.Θ.